Ex Jehova Getuigen Finland

Ex Jehova Getuigen Finland. Een goed gemaakte documentaire waarin ex Jehova Getuigen (o.a. diverse jongeren) ruim aan het woord komen. Er wordt onder andere aandacht besteed aan het juridisch committee van de Jehovah’s Getuigen en uitsluiting.

Jehova Getuigen misbruiken de Naam van God

Ook in Finland heeft dat trieste gevolgen. Dat straalt ook af van de jongeren die in de video aan het woord komen. Zo jammer, ze staan aan het begin van het leven; liefst vol dromen en mogelijkheden en dan worden ze zo beknot door een organisatie die meent het recht te hebben om iets over hen te moeten zeggen. Niet zomaar iets, maar dingen die hun leven ernstig nadelig beïnvloeden en waardoor men blijvend geschonden zal zijn. Bijvoorbeeld dat familiebanden verbroken worden door Jehova Getuigen, onder aanvoering van de leringen van het wachttorengenootschap (WTG). Diep triest dat dit wordt gedaan.

En voor al deze ellende misbruikt men de Naam van God. Die wordt ingezet louter uit eigen belang. Uiteraard is dit alles volledig onterecht. Ik hoop dat velen dit mogen inzien.


De video is Engels ondertiteld.


Ex Jehova Getuigen Finland

Ex Jehova Getuigen Finland

Geef een reactie

Translate »