Het koninkrijk dat niet kwam

Het koninkrijk dat niet kwamHet koninkrijk dat niet kwam. Op de website van het KNP (Het Katholiek Nederlands Persbureau) staat een artikel over het boek van Joseph Wilting.

Feike ter Velde van het Zoeklicht besteedt er ook aandacht aan.

Dit boek is te bestellen via o.a. Bol.com

Korte samenvatting boek Het koninkrijk dat niet kwam

Het persoonlijk verslag van iemand die veertig jaar lid is geweest van het Wachttorengenootschap. Totdat de schrijver de leugen achter hun leer ontdekt en dreigt te verzanden in depressiviteit en bitterheid. Een wonderlijke innerlijke verandering leidt er echter toe dat ‘alle bitterheid tegenover hen die me jarenlang om de tuin hadden geleid verdween en er een grote liefde voor de Jehova’s Getuige begon te groeien’. Eerder verschenen in Duitsland, Noorwegen en Zweden.

Reactie van een lezer op het boek Het koninkrijk dat niet kwam

Op de bestelsite van Bol.com staan deze reacties op het boek “Het koninkrijk dat niet kwam”:

Onlangs heb ik dit boek besteld. Ik ben een studente van 22 jaar, en voor mensen van mijn leeftijd is dit boek makkelijk te lezen en verschaft het een duidelijk inzicht in de organisatie achter de jehova’s getuigen.

Het boek geeft een goed overzicht van de inrichting en werking van het Wachttorengenootschap (Organisatie van Jehovah’s Getuigen). De auteur doet in dit boek tevens een spijtbetuiging van wat hij vanuit een door ‘mind-control’ beheerste rol binnen gerechtelijke commitee’s in deze organisatie individuele (ex-) getuigen heeft aangedaan. Ik heb respekt voor zijn moed om dit in boekvorm openbaar te maken. Overigens is de auteur inmiddels overleden.


Het koninkrijk dat niet kwam

Het koninkrijk dat niet kwam

5 Reacties

  1. Frits van Pelt 22/08/2019
  2. olke 03/06/2017
  3. Marian Koopman 15/06/2016
  4. Channa Ippel 19/04/2016
    • Wachttorenkijker 19/04/2016

Geef een reactie

Translate »