Getuigen van Jehovah uitverkorenen of misleiden?

Getuigen van Jehovah uitverkorenen of misleiden? is een boekje van Jaap G. Fijnvandraat en geschreven speciaal voor mensen die in gesprekken met Jehovah’s Getuigen (JG) bijbelse antwoorden willen geven.

Godheid van Jezus Christus

De schrijver is nooit een Jehovah’s Getuige geweest en geeft dus vanuit een andere achtergrond commentaar op de leringen. Hij gaat in op de Godheid van Jezus Christus en op de organisatie van JG. Tevens besteed hij aandacht aan bloed en bloedtransfusie.

De schrijver zegt in zijn inleiding over de JG die dit boekje in handen krijgen: “Dit boekje is dan ook alleen geschreven voor Jehovah’s-getuigen, die werkelijk ernstig willen onderzoeken of de leerstellingen, die hen zijn bijgebracht, overeenstemmen met de Schrift.”

Ergens anders staat deze info van het boekje, dat volgens mij niet meer verkrijgbaar is.

Getuigen van Jehovah uitverkorenen of misleiden?

Overal komt u ze tegen: ze bellen aan, ze proberen hun lectuur kwijt te raken, en ze proberen vanuit de Bijbel op een of andere manier hun leerstellingen te bewijzen. Dat er iets niet kan kloppen is al gauw duidelijk voor wie kennis neemt van hun leer. Maar wat precies? Dat is niet zo simpel, omdat de ‘Getuigen’ door middel van hun vernuftige pseudo-bijbeluitleg alles weten te ‘baseren’ op de Bijbel. Het valt niet mee ze te weerleggen! Voor hen die op dit punt met vragen zitten is deze brochure geschreven.

Auteur: J.G. Fijnvandraat (30-11-1925 – 2 april 2012)

Website J.G. Fijnvandraat


Getuigen van Jehovah uitverkorenen of misleiden?

Getuigen van Jehovah uitverkorenen of misleiden?

Geef een reactie

Translate »