Jehovah’s Getuigen Nieuws – 3

Jehovah’s Getuigen Nieuws – 3


Video voor kinderen Jehovah’s Getuigen

Hoe indoctrineer je kinderen het beste, moet het wachttoren-genootschap ergens gedacht hebben. Het resultaat is dat de marketingafdeling van het wachttorengenootschap een ruim budget kreeg voor het maken van video’s met getekende karakters. Het is tenenkrommend om te zien hoe zwaar kinderen beïnvloed worden met verkeerde informatie.

Bijvoorbeeld in de video les 15, “Let op tijdens de vergaderingen!”, van commentaar voorzien door jwsurvey.org wordt kinderen duidelijk gemaakt dat ze moeten opletten als ze in de koninkrijkszaal zitten. Als ze dat niet doen, dan kost dat hun leven, zo moet het misbruikte bijbelse voorbeeld de kinderen leren.

Oproepen van schuldgevoelens bij kinderen

Lekkere boodschap voor kinderen, waarvoor het toch al heel moeilijk is om zo lang stil te blijven zitten bij iets wat ze totaal niet leuk vinden en dat ze al tig-keer gehoord hebben. Ouders lukt dat al niet zonder in gedachten overal naar te verdwalen. De organisatie van Jehovah’s Getuigen laat ook in de eigen video’s zien dat men meester is in het oproepen van schuldgevoelens, te beginnen bij de kinderen.


Jehovah’s Getuigen Nieuws – 3

Geef een reactie

Translate »