Ex Jehova Getuigen Facebook

Wie op Facebook zit, kan deze pagina een “Vind ik leuk!” geven, zodat het nieuws en wetenswaardigheden tegen de organisatie van Jehovah’s Getuigen (JG) en dus het wachttorengenootschap (WTG) gevolgd kunnen worden. Ex Jehova Getuigen Facebook.

http://www.facebook.com/GetuigenvanJehovah

Deze Facebookpagina is niet van de Wachttorenkijker, maar van een Belgische ex-JG. Jij leefde zelf bijna 40 jaar onder het juk van het wachttorengenootschap, maar is nu gelukkig alweer een tijdje bevrijd. Hij zet zich ook in om anderen te waarschuwen en te helpen.

Ik heb er niet verder op gezocht, maar ongetwijfeld zijn er in binnen- en buitenland meer van dit soort initiatieven. Het is goed dat zoveel ex Jehova Getuigen zich inspannen om de misleidende leerstellingen en praktijken onder aandacht te brengen van een groot publiek. Een ieder die gered kan worden uit de kluwen van de organisatie van Jehovah’s Getuigen is er één.

De berichtgevers via websites, Yotube, Twitter en Facebook geven in feite allemaal dezelfde waarschuwing: Pas op voor de organisatie van Jehovah’s Getuigen.


Ex Jehova Getuigen  Facebook

Ex Jehova Getuigen Facebook

Geef een reactie

Translate »